Finreg Solutions är ett fristående dotterbolag som erbjuder produkter och tjänster inom området RegTech och FinTech. I FinReg Solutions finns för närvande:

MCLogg – digitalt verktyg för att skapa och hantera insiderförteckningar (loggböcker). MCLogg är framtagen med det specifika syftet att utgå från kundens perspektiv med enkelhet och spårbarhet som ledord samtidigt som den kännetecknas av hög compliancenivå utifrån EU:s marknadsmissbruksförordning (MAR).

MCLogg Adviser – digitalt verktyg för hantering av insiderinformation. MCLogg Adviser är till utseende och funktion mycket lik MCLogg men speciellt anpassad för rådgivare.

eAktiebok – lanserades 2014 och har skapat en online-baserad lösning för digitala aktieböcker. Tjänsterna riktar sig till onoterade bolag i Sverige och deras investerare. eAktiebok har växt snabbt på senare år och har idag flera hundra kundbolag och flera tiotusentals aktieägare i dessa bolag som med inloggning använder tjänsten. Förutom grundutbudet säljer eAktiebok även andra tilläggstjänster såsom exempelvis integrerad funktion för handel mellan aktieägare, med automatisk generering av köpnotor, samt integrerad kommunikationsfunktion med aktieägarna. Bolaget planerar lansering på fler geografiska marknader.